Αυτή η μαλακή κοάλα με πολύ ευχάριστο τρίχωμα θα μαγέψει τα καταστήματα ζωολογικών κήπων σας. Με την ασυναγώνιστη τιμή και την απαλότητά της, θα προσελκύσει ακόμη περισσότερους πελάτες.
Αρωματική σκόνη για ζεστή σοκολάτα με κομμάτια μαύρης σοκολάτας (κακάο: 88% ελάχιστο) με ζάχαρη καρύδας. Έντονη γεύση σοκολάτας.
Προέλευση των κόκκων κακάου: Δομινικανή Δημοκρατία
Οδηγίες χρήσης
Βράστε γάλα ή φυτική εναλλακτική σε μια κατσαρόλα και προσθέστε 2 έως 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη SoChoco ανά επιθυμητή κούπα. Ανακατέψτε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αποκτήσετε τη ζεστή σοκολάτα σας.
Συστατικά: ζάχαρη καρύδας*, σκόνη κακάου*, μαύρη σοκολάτα* 20% [κακάο: 88% ελάχιστο] (μάζα κακάου*, βούτυρο κακάου*, ζάχαρη καρύδας*)
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, γάλακτος, σόγιας.
Διατροφικές αξίες ανά 100 ml τελικού προϊόντος**
Ενέργεια: 276 kJ / 66 kcal
Λίπη: 2,4 g (εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1,5 g)
Υδατάνθρακες: 7,1 g (εκ των οποίων σάκχαρα: 6,8 g)
Διαιτητικές ίνες: 0,7 g
Πρωτεΐνες: 3,6
Βιολογικό: Ναι
Μέγεθος: 300g, 1kg, 5kg
100% Φυτικό: Ναι
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρύδου της καρύδας, η οποία πρώτα αποξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρές νιφάδες. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες: C, E, K και της ομάδας B, καθώς και σε μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, τσιπ καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα προέλευσης ζώων θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, ωστόσο αυτά που προέρχονται από την καρύδα είναι κατασκευασμένα από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να αποθηκεύονται στον οργανισμό ως λίπος. Οι νιφάδες καρύδας περιέχουν τεράστιες ποσότητες φυτικών ινών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Θα βρούμε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος-βάσης του οργανισμού.<strong>Συστατικά:</strong> νιφάδες καρύδας <strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 2695kJ/655k
DERIVADOS DEL FLUOR είναι παγκόσμιος ηγέτης στην προμήθεια υδροφθορικού οξέος και μιας ευρείας γκάμας ανόργανων φθοριούχων, συμπεριλαμβανομένου του φθοριούχου καλίου.
Οι αρχές προμήθειας K₂SiF₆ επικεντρώνονται στην ασφάλεια, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα, καθώς και στην προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών:
• Προμηθεύουμε Φθοριούχο Κάλιο σε τυποποιημένη συσκευασία και σε άλλες εξειδικευμένες συσκευασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.
• Η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας επιτρέπει στην DDF να προμηθεύει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα.
• Το ισχυρό μας απόθεμα, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη υπηρεσία logistics μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε διεθνή παράδοση just-in-time σε όλους τους πελάτες μας.
Χημικός Τύπος: K2SiF6
Περιγραφή: Λευκή κρυσταλλική σκόνη
Αναγνώριση CAS No: 16871-90-02
Αναγνώριση UN No: 2655
Συγκέντρωση: > 98% K2SiF6
Συσκευασία: Σακούλα 25 Kg, Big-bag 1 τόνου, Φορτηγό σιλό
Μεταφορά ADR: 6.1T5-III
Μεταφορά RID: 6.1T5-III
Μεταφορά IMDG: 6.1
Μεταφορά OACI: 6.1
Αυτή η ρίζα είναι καλή σε οποιαδήποτε μορφή. Το Αφγανιστάν θεωρείται η πατρίδα της. Από εκεί, το καρότο εξαπλώθηκε σταδιακά σε όλο τον κόσμο. Οι αρχαίοι Έλληνες το προίκισαν με ουράνια δύναμη, αποκαλώντας το φρούτο που φέρνει την αγάπη. Τουλάχιστον στη μαγειρική, ίσως δεν υπάρχει προϊόν που να μην ανταποκριθεί στα καρότα. Όταν αποξηραθούν, τα κοκκώδη καρότα αποθηκεύονται ιδανικά χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο και χωρίς να απαιτούν ειδικές συνθήκες. Και όταν έρθουν σε επαφή με το νερό, αποκαθιστούν γρήγορα τις ιδιότητές τους.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά και θηράματα.
Γεύση
Γλυκιά
Διατροφική αξία
Υδατάνθρακες (γ/100γ) 49 Λίπη (γ/100γ) 0,5 Πρωτεΐνες (γ/100γ) 9,5 Ενεργειακή αξία (κкал/100γ) 240
Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 300 γρ.
Οι "στρογγυλές πατάτες" είναι ένα υπέροχο σνακ. Είναι χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χρωστικές και συντηρητικά. Η τέλεια επιλογή για άτομα με αλλεργία στους ξηρούς καρπούς. Snack it!
Το λάδι καρύδας καταναλώνεται από ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια στις τροπικές περιοχές, όπου αναπτύσσονται οι φοίνικες. Σήμερα, γίνεται ολοένα και περισσότερο το επίκεντρο της προσοχής στην Ευρώπη, λόγω των πολλών ευεργετικών του ιδιοτήτων.
Τι είναι αυτά; Χάρη στη ήπια μέθοδο παραγωγής, δεν περιέχει υπολείμματα καταλυτών και διαλυτών ή προϊόντα αποσύνθεσης που είναι επιβλαβή για την υγεία. Το λάδι καρύδας παράγεται από τους αποξηραμένους σπόρους της καρύδας, συνήθως χωρίς τη χρήση χημικών, με μηχανικά μέσα, μέσω πίεσης.
Το λάδι που παράγεται με αυτόν τον τρόπο είναι το "παρθένο" λάδι καρύδας, το οποίο διατηρεί ακόμα τη μυρωδιά και τη γεύση της φρέσκιας καρύδας. Το παρθένο λάδι συνήθως καθαρίζεται μέσω μιας φυσικής διαδικασίας (RBD), το προκύπτον λάδι είναι το "επεξεργασμένο λάδι καρύδας" (όνομα στη διατροφή και τη φαρμακοποιία). Το επεξεργασμένο λάδι καρύδας είναι άοσμο και έχει ουδέτερη γεύση.
Αυτή η μούρο που προέρχεται από την Κεντρική Ασία, εκεί θεωρείται ως ο καρπός της ευημερίας και της μακροχρόνιας ζωής χάρη στις αρετές που της αποδίδονται εδώ και αιώνες. Η Μούρο Γκότζι VIJAYA προέρχεται από τη Δύση της κινεζικής επαρχίας, όπου αποξηραίνεται στον ήλιο. Είναι σάρκινη, μαλακή και ελαφρώς γλυκιά.
Αναφορά:14631
Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και ως βασικό έλαιο σε αρωματοθεραπευτικά μασάζ προσώπου και σώματος. Ενυδατώνει και αναγεννά το δέρμα, λειαίνει τις ρυτίδες, βοηθά στην εξάλειψη των ουλών και των ραγάδων. Τα μασάζ με βούτυρο κακάου τονώνουν το δέρμα, ενεργοποιούν την απελευθέρωση τοξινών, την κατακράτηση υγρών, τη συσσώρευση λίπους και προτιμώνται σε θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας. Το βούτυρο κακάου βοηθά στην επίτευξη ενός φυσικού, σοκολατένιου χρώματος χωρίς να καίει και να αφυδατώνει το δέρμα. Αφήνει μια αόρατη μεμβράνη στο δέρμα, προστατεύοντάς το έτσι από τις βλαβερές επιδράσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων.
Όταν δεν μπορείτε να αφιερώσετε ούτε ένα λεπτό, δεν υπάρχει χρόνος να σταθείτε δίπλα στη σόμπα. Σε αυτή την περίπτωση, η TM "TERRA" έρχεται να σας σώσει. Μια ποικιλία από άμεσους δημητριακούς θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τα πρωινά σας, να έχετε ένα χορταστικό μεσημεριανό και ένα νόστιμο δείπνο. Η κίτρινη φακή με χοιρινό αξίζει ιδιαίτερη προσοχή.
Περιέχουν ένα μείγμα αιθέριων ελαίων καθώς και φυτικών συστατικών και μέλι. Φυσική σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη C. Χωρίς τεχνητές προσθήκες. Για παιδιά από 3 ετών και άνω.
Ενεργά Συστατικά: μέλι, εκχύλισμα ανθών λεύκας, βιταμίνη C, εκχύλισμα άνθους χαμομηλιού
Παρουσίαση: 12 παστίλιες (καραμέλες) σε συσκευασία blister.
Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία προκύπτει επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19%RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνα 30g - 0g - 0% *RWS - Αξία αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Η Κουινέρον, γνωστή και ως Κινόα ή Περουβιανό ρύζι, είναι τα λεγόμενα Ψευδοσπόρια, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλώδη σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για την θρεπτική της αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται "άγιος των Ίνκας." Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να εμφανίζει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, ιικές και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η Κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτη. Το κόκκινο ρύζι έχει πιο έντονη γεύση και άρωμα από την λευκή κινόα. Έχει μια ελαφρώς τραγανή φλούδα και ταιριάζει καλά με σαλάτες. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία, δίνοντάς της ξηρούς γεύσεις και χρησιμοποιείται σε επιδόρπια. 6.1g - 9% Συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.7g - 3% Υδατάνθρακες 57 - 22% Συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% Πρωτεΐνη 14g - 28% Αλάτι 0.01g < 1% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong>Εφαρμογή</strong> Οι κόκκοι Κουινέρον πριν το μαγείρεμα θα πρέπει να...
Arborio Reis ist eine italienische Reisvielfalt, die die Hauptkomponente von Risotto ist. Italien ist der größte europäische Reisproduzent. Jährlich wird es in einer Menge von 1,5 Millionen Tonnen gesammelt, obwohl dies nur 1% dessen sind, was die Landwirte in Indien sammeln. Der Vorteil des italienischen Reis für diesen Import ist die Tatsache, dass der gesamte Prozess des Wachstums, der Ernte und der Verarbeitung rohen europäischen Standards unterliegt. Mit dem importierten Reis zum Beispiel wissen wir nicht, welche Chemikalien während ihres Anbaus verwendet wurden. Das berühmteste italienische Gericht mit Arborio -Reis ist Risotto, ein für Norditalien charakteristisches Gericht. Arborio -Reis kann auch ein Bestandteil von süßen Reisdesserts sein, die auf Milch oder Reisgetränk basieren. Sie können auch hoffen, Gemüse. Arborio nach dem Kochen ist etwas klebrig (dank Amopectin), feucht, es ist perfekt für die Zubereitung von Schnäppchen, Desserts und vor allem der beste Reis für Risotto.
Οι βερίκοκοι είναι εξαιρετική πηγή πολλών αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένων των βήτα-καροτίνης και των βιταμινών A, C και E, καθώς και καλίου. Τα αντιοξειδωτικά, ιδιαίτερα οι φλαβονοειδείς ενώσεις, βοηθούν στην προστασία του σώματός σας από το οξειδωτικό στρες, το οποίο σχετίζεται με πολλές χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη, των καρδιοπαθειών και της παχυσαρκίας. Οι βερίκοκοι είναι εξαιρετική πηγή βήτα-καροτίνης, λουτεΐνης, ζεαξανθίνης και βιταμινών C και E. Η βήτα-καροτίνη - που δίνει στους βερίκοκους το κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα τους - λειτουργεί ως πρόδρομος της βιταμίνης A, που σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να την μετατρέψει σε αυτή τη βιταμίνη. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά προστατεύουν τα μάτια από βλάβες. Οι βερίκοκοι είναι καλή πηγή διαλυτής ίνας, η οποία θρέφει τα υγιή βακτήρια του εντέρου και μπορεί να βελτιώσει την υγεία του πεπτικού συστήματος. Το κάλιο υποστηρίζει τη νευρική σήμανση, τις μυϊκές συσπάσεις και την ισορροπία των υγρών. Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο, όπως οι βερίκοκοι, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της υπέρτασης και να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου.
Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων.
Γεύση
Πικάντικη, γλυκιά
Θρεπτική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26
Λίπη (γ / 100γ)… 3,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
Ο πράσινος καφές είναι δυσάρεστοι κόκκοι κακάου, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακά καβουρδισμένος καφές. Έχει μια απαλό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν εκτίθεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, και χλωρογενικό οξύ, το οποίο σχετίζεται με τις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Λίπος 13G - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8 g - 0 4% Υδατάνθρακες 40G - 15% εκ των οποίων ζάχαρη 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Πράσινος καφές, σκεφτείτε το σωστό νερό για το σωστό νερό.